Logo

 

 

Logo

pkwadraat

Over Ons

P Kwadraat is een kleine jonge organisatie met de beschikking over een schat aan ervaring op het gebied van VvE Beheer, waarbij een persoonlijke en proactieve benadering met maximale aandacht mogelijk is en betaalbaar blijft. P Kwadraat bestaat uit de eigenaren Patricia Groenendijk en Patrick Bestebroer.

Onze specialiteit is het beheren van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Wij zijn bekend met de verschillende rollen en problemen binnen VvE’s. Voor het beheren van VvE’s is financieel, administratief en bouwtechnisch inzicht noodzakelijk. Zo moeten er een aantal zaken geregeld worden, zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, het adequaat verzekeren van het pand en technisch onderhoud.
Bovendien heeft de VvE te maken met specifieke regelgeving.

P Kwadraat kan u op al deze terreinen bijstaan. Wij hebben kennis van zaken, maar vooral een praktische kijk op het beheer van VvE's.
Belangrijk is dat de leden van de VvE met een vast aanspreekpunt te maken hebben. Uitgangspunt van het VvE Beheer is bij ons dat we ondersteunend en adviserend zijn aan de VvE, haar bestuur en haar eigenaars.
De VvE bepaalt wat wij doen, niet andersom. Daarbij hechten wij waarde aan transparantie naar iedere eigenaar.

 
Patrick Bestebroer
Patrick Bestebroer
Patricia Groenendijk
Patricia Groenendijk
 

Wij zijn een kleine – maar solide- organisatie die persoonlijke aandacht voor “haar” VvE’s heeft. Tenslotte, een VvE kan slechts goed functioneren als er een goede wisselwerking tussen het bestuur en de beheerder plaatsvindt.
Transparantie, snelheid van onze administratieve verwerking, functiescheiding conform afspraken met bestuurders zorgen voor een werkelijke bevestiging van uw vertrouwen in onze organisatie.